Talijanskoj poduzetnici Alžirac ukrao torbu. Prignječila ga autom o izlog, umro je

Foto: Facebook

Talijanska poduzetnica 65-godišnja Cinzia Dal Pino iz Viareggioa u nedjelju navečer je nekoliko puta terencem udarila i pregazila 47-godišnjeg Alžirca Saida Makouna te pobjegla s mjesta nesreće. Čovjek je preminuo, javljaju talijanski mediji.

Poduzetnica se trenutno nalazi u kućnom pritvoru, a jutros je održano njezino saslušanje u zatvoru u Pisi. Tužitelji žele da poduzetnica ide iza rešetaka.

Ukrao joj torbicu, ona ga autom prignječila o izlog

Talijanski mediji pišu da je Dal Pino svojim SUV Mercedesom više puta udarila Alžirca te ga vozilom "prignječila" o izlog nakon što joj je ukrao torbicu te pregazila. Potom je izašla iz automobila, uzela torbicu i odvezla se, ostavivši čovjeka da umre. 

"Htjela sam vratiti torbu, a ne ubiti", rekla je 65-godišnjakinja sucu istrage. Ispričala je da je Alžircu dala torbicu nakon što joj je zaprijetio nožem. Lokalni mediji neslužbeno doznaju da kod muškarca nije pronađeno oružje.

Žena je sucu rekla da nije zvala policiju jer joj je mobitel bio u ukradenoj torbici. Inače, Dal Pino godinama sa suprugom upravlja kupalištem Bagno Milano u u Viareggiu u Toskani.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.