Uhljebljivali misice, rodjake i netjake, nije ih bilo briga. Sad vas mole da ostanete

Što čekate, stanite u red i poklonite se Gradskoj plinari Zagreb za 2 eura uštede godišnje. Popunite formulare i pokažite lokalpatriotizam i vjernost svetim idealima javašluka i uhljebništva.

GPZ izgubio je ugovor za razliku u cijeni od 600k na 300M eura prihoda (dakle 0.2%), koju sada velikodušno nudi. Naravno, nije pitanje tih 600k, već onih 300M koji im klize iz ruku.

Uhljebljivali cijele obitelji

Dok su se zapošljavale cijele obitelji (prema pisanju medija rekorder je obitelj čijih pet članova radi u GPZ-u), dok su se zapošljavale misice i "misice", stranački drugovi, rodjaci i netjaci, dijelile "usluge" i "protuusluge" - sve je bilo OK. Nepotizam, korupcija i nekompetencija bujali su do te mjere da na kraju nisu bili u stanju izračunati da im se za 600k eura ne isplati izgubiti 300M prihoda.

Sad kukaju

Sada je nastupila kuknjava - dođite, pomozite, evo vam "bolja" cijena, velika ušteda! U spas GPZ-a upeo se Tomašević, dok je ekipa koja tamo drma i ubire berivo nestala bez glasa (pitam se zašto, možda bi ljudi bili manje opčinjeni PR-om koji bi ponudila lijepa Ena i njeni šefovi).

Uglavnom, mislim da je onaj tko stane u red čekati za 1.5 do 2 eura uštede budala. Ne samo da ne cijeni svoje vrijeme već ni obraz. GPZ nije vaša firma i ne dugujete joj ništa, tim više ako svoje račune redovito plaćate. Njih za vas boli neka stvar i ako prema vama gaje bilo kakav osjećaj, to može biti samo prezir.

*Stavovi izneseni u kolumnama i komentarima su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije Index.hr portala

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.