Uhićen muškarac koji je podmetnuo požar u beach baru kod Rijeke, našli mu drogu

Foto: Sunset Beach Bar Kostrena/Facebook

Policija je uhitila 32-godišnjaka i predala ga pritvorskom nadzorniku pod sumnjom da je izazvao požar u kojem je u potpunosti izgorio Sunset Beach Bar na obalnoj šetnici u Kostreni 27. kolovoza, objavila je PU primorsko-goranska.

U tom požaru je izgorio ugostiteljski objekt, zajedno sa svim inventarom, a šteta se procjenjuje na 55 tisuća eura. Osim vlasnika lokala, oštećena je i Općina Kostrena za oko 1000 eura zbog oštećene cijevi i ventila za tuševe na plaži.

U sklopu kriminalističkog istraživanja, temeljem naloga suca istrage Županijskog suda u Rijeci, pretraženi su dom i druge prostorije te vozila osumnjičenoga na području Rijeke.

Policija pronašla drogu

Pronađeni su predmeti koji su mogli poslužiti pri podmetanju požara, ali i 60 grama droge galaxy, 12 grama marihuane, pet grama amfetamina te nekoliko grama kokaina, droge MDMA te drugi predmeti.

Policija je kriminalističkim istraživanjem utvrdila da je tu drogu namjeravao preprodavati pa je i za to kazneno prijavljen. Tereti ga se za kaznena djela dovođenja u opasanost života i imovine općeopasnom radnjom i neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Požar na ugostiteljskom objektu u Kostreni izbio je oko 3:40 27. kolovoza. Požar su ugasili vatrogasci riječke Javne vatrogasne postrojbe i DVD-a Kostrena. U požaru nitko nije ozlijeđen. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.