VIDEO Eksplozije i požar u ruskoj zračnoj bazi, napali je Ukrajinci

Foto: X

Tijekom protekle noći u ruskom gradu Kalah na Donu u Volgogradskoj oblasti čule su se eksplozije nastale od, po svemu sudeći, napada dronovima. Nakon eksplozija izbio je požar na obližnjem aerodromu. Volgogradska oblast nalazi se oko 900 kilometara jugoistočno od Moskve.

Vjeruje se da je cilj napada bila zračna baza Marinovka u selu Oktjabrski, otprilike 20 kilometara od Kalaha na Donu. Svjedoci iz obližnjih područja izvijestili su da su čuli između šest i deset glasnih eksplozija tijekom napada, popraćenih prepoznatljivim zvukovima dronova, objavilo je više ruskih Telegram kanala.

Stanovnici Kalaha na Donu počeli su prijavljivati ​​eksplozije oko 3:30 po lokalnom vremenu. Telegram kanal Baza objavio je da je jedan od dronova navodno presretnut nekoliko kilometara od aerodroma, dok su krhotine drugog drona pale na obližnju građevinu i izazvale požar.

Lokalne vlasti nisu dale nikakve informacije o napadu. Ukrajinske snage redovito izvode napade bespilotnim letjelicama i diverzantske akcije na ruskom teritoriju, gađajući vojna sredstva, rafinerije nafte i industrijske objekte.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.