Zadarska policija o premlaćivanju mladića: Policajac je ozlijeđen, ostali nisu

ZADARSKA policija poslala je priopćenje vezano za napad policajca na mladića koji se dogodio u noći sa subote na nedjelju.

>> Policajac u Zadru brutalno prebio mladića. Pogledajte zastrašujuću snimku

"U tijeku je utvrđivanje svih relevantnih činjenica u svezi navedenog događaja, kojom prilikom je jedan policijski službenik lakše ozlijeđen dok druge osobe prema kojima se uredovalo nisu ozlijeđene", stoji na početku policijskog priopćenja.

Dvije osobe sumnjiče za prisilu prema službenoj osobi, jednu za prijetnju

"Isto tako napominjemo kako je u svezi događaja provedeno kriminalističko istraživanje nad tri osobe, koje se sumnjiče za kazneno djelo prisile prema službenoj osobi, a jedna od njih i za kazneno djelo prijetnje, dok su dvije osobe uz optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira privedene na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru. Po okončanju provjera i utvrđivanja svih okolnosti, pravovremeno ćemo izvijestiti javnost", navodi se u policijskom priopćenju.

Posjetimo, lokalni zadarski mediji danas su objavili snimku koja prikazuje kako je policajac fizički napao mladića koji je odbio pokazati osobnu iskaznicu. Mladić je vikao na policajca, nakon čega je i policajac počeo vikati na mladića, a kad je mladić zatražio značku na uvid, policajac ga je napao, srušio na pod i udarao.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.