Geely je stigao u Hrvatsku: Kompaktni SUV već od 34.990 eura

Foto: Geely

GEELY, kao jedan od najvećih kineskih proizvođača, ali i vlasnik brojnih renomiranih imena u autoindustriji, stigao je u Hrvatsku. 

Prva kineska marka s preko 10 milijuna prodanih vozila jedan je od najznačajnijih igrača na automobilskom globusu. Iza ove marke, koja je još prije 15-ak godina pokušavala definirati grafički izgled svojeg logotipa  danas stoje renomirana imena kao što su Volvo, Polestar, Lynk & Co, Lotus, Zeekr...

Marka Geely je dio Zhejiang Geely Holding Groupa (ZGH), globalne grupe za tehnologiju mobilnosti sa sjedištem u Hangzhou u Kini. Geely Automobile, koji pripada ZGH grupi, osnovan je 1997. godine. Grupa trenutačno zapošljava više od 120.000 ljudi diljem svijeta i ima više od 40 proizvodnih i montažnih pogona, 8 centara za istraživanje i razvoj te 6 centara za dizajn u Sjevernoj Americi, Europi te Kini i jugozapadnoj Aziji. 

Tvrtka je razvila četiri modularne platforme - BMA (B-segment Modular Architecture), CMA (Compact Modular Architecture), SPA (Scalable Platform Architecture) i SEA (Sustainable Experience Architecture). Središnje premise kompanije su digitalizacija, automatizacija, pametne tehnologije i fleksibilnost.

Odlična ponuda u Hrvatskoj

Geely Adria zastupa Geely u zemljama naše regije - Slovenija, Hrvatska, Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Makedonija, Albanija. Trenutno se nalazi u procesu osiguravanja regionalne pokrivenosti.

U ovom trenutku je u Hrvatskoj otvoreno pet prodajno-servisnih centara, dok se u bližoj budućnosti planiraju otvoriti dodatna četiri centra.

Prvi model u Hrvatskoj je Atlas Pro, kompaktni SUV s dužinom od 4.544 mm. Pokreće ga 1.5 T-GDI motor sa 132 kW (177 KS) i 300 Nm, a nudi i 48V EMS (Electric Motor Synergy) sustav blagog hibrida. 

Model će biti dostupan s pogonom na sve kotače (AWD) te je opremljen sa 7 DCT automatskim mjenjačem s dvostrukom spojkom i opremljen paketom opreme Flagship.  

Atlas PRO nudi i bogatu serijsku opremu u koju ulaze LED prednja svjetla, digitalni kokpit (7"), multimedija sa zaslonom od 12.3", nadzor okoline kamerom, 18" alu-naplatci, grijana sva sjedala i upravljač, pa i sustav asistencije s ADAS Level 2 razinom autonomnog upravljanja. 

I sad ono najbolje, sve rečeno dolazi za 34.990 eura, uz dodatnu pogodnost seta zimskih guma za samo 1€, kao ekskluzivni bonus povodom lansiranja.

Uskoro dolaze i drugi modeli. Već u prvom tromjesečju iduće godine dolazi SUV model Coolray, a potom stižu i ostali. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.