Ova G klasa u opremi ima unikatnu pušku

Foto: Carlex Design

TANKA je granica između industrijske proizvodnje i umjetnosti, posebno kad se ne pita za cijenu. 

Dokazuju to brojni proizvođači automobilske egzotike, ali i različiti karoseristi, tuneri i automobilski vizionari. Tu negdje smjestio se i poljski Carlex Design s kojim najčešće vežemo prerade interijera, kao i preradu slavne "peglice" koja je poklonjena Tomu Hanksu. 

Sada jedna potpuno nova priča stvarana s tvrtkom VO Vapen, renomiranim proizvođačem lovačkog oružja, pravim perfekcionistom u ovoj branši lovstva. Oni su zajedno stvorili G klasu pod imenom Mercedes G-Falcon. 

Automobil je inspiriran sokolarenjem, a distancira se u dva detalja, ako to možemo uopće tako nazvati. Prvi je izvedba krova koji je u potpunosti ručno graviran. Naravno, na sve će se nadovezati brončana nijansa vanjštine i brojni ukrasi. 

U kabini pak ima mjesta samo za najbolje. Kombinacija kože i metala uvijek prolazi, a ovdje se nadovezuje i druga posebnost - specijalna unikatna lovačka puška izrađena još 2010. godine. Dolazi u posebnom kožnom kovčegu kao dodatni magnet za privlačenje posjetitelja Sajma lovstva i konjičkih sportova koji se upravo održava u Abu Dhabiju. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.