Rumunjski trener parkirao Ferrari i zaboravio na njega 10 godina: Nazvao me Becker...

Foto: YouTube, Shutterstock

Ion Tiriac slavno je tenisko ime. Doduše, više se proslavio trenerskim i menadžerskom poslom nego igračkim uspjesima jer je u nekom trenutku skrbio o karijerama vrhunskih tenisača kao što su Boris Becker i Goran Ivanišević. 

Rumunj je i pronicljivi biznismen s ogromnim bogatstvom i garažom u kojoj je čak 400 vrijednih automobila. Među automobilima Iona Tiriaca nalazio se i jedan Ferrari F40, legendarni model talijanske sportske marke. Automobil ga je koštao čak 700.000 dolara. 

Tiriac objašnjava da je u tom dijelu života bio posvećen treniranju drugih tenisača te da su mu dani bili ispunjeni obavezama. Tako je osamdesetih godina prošlog stoljeća Ferrari F40 ostavio na parkiralištu u Münchenu u Njemačkoj, piše HAK Revija.

"Deset godina kasnije, 90-ih, gospodin Becker me nazvao i rekao mi da je moj F40 još tamo parkiran. Zaboravio sam na svoj Ferrari cijelo desetljeće", priznaje Tiriac.

Prvo što je napravio nakon što je shvatio da ima auto na koji je zaboravio jest da ga je – prodao. Tada ga još nije imao gdje držati, a bilo je potrebno i poslati automobil natrag u Maranello da se rastavi motor i vrati u vozno stanje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.