U Švicarskoj KIA predstavlja studiju Optimu četvrte generacije

Ovog ožujka Kia će u Švicarsku dopremiti novu generaciju svoje uspješne limuzine. Isto je učinila i prije pet godina kada je ondje otkrivena aktualna Optima. Taj model sada dobiva nasljednika koji će prema prvom teaseru biti niži, donositi agresivniji dizajn i lako moguće električni pogon…

Teaser fotografija koju je Kia upravo objavila otkriva studiju limuzine srednje klase. To nam govori kako je ovdje riječ o pogledu na Optimu četvrte generacije koja bi na tržište mogla doći početkom sljedeće godine. Uz teaser ide i štura objava koja spominje “elegantnu energiju” što bi moglo značiti da nadolazeća Optima dobiva električni pogon.

Konceptna limuzina D segmenta plod je rada Kijina europskog dizajnerskog centra smještenog u Frankfurtu. Po onome što vidimo tu su niža karoserija, prekrasni aluminijski naplatci, manji retrovizori, LED svjetlosni sklopovi, panoramski krov i agresivnije oblikovano lice. Primjetni su i otvori na prednjim blatobranima koji bi mogli značiti štošta. Što oni predstavljaju trebali bismo dokučiti početkom ožujka kada starta ovogodišnje izdanje Ženeve.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.