VIDEO Ima pet godina i vozi novi Lamborghini preko 300 km/h

Screenshot: Instagram

SUDEĆI po viđenom na društvenim mrežama, ovaj petogodišnjak je vozio više automobila no što će većina nas u cjelokupnom vozačkom stažu.

Petogodišnji Zayn Sofuoglu je sin poznatog turskog motociklista Kenana Sofouglua, a prvi put je u medije dospio kad je javnost doznala da svojem djetetu daje da vozi kojekakva vozila. Maleni Zayn je počeo voziti i prije nego što je prohodao, a u svojem vozačkom stažu vozio je supersportske motocikle, brojne sportske automobile, ali i četverocikle, plovila i trkaće kartinge.

>> VIDEO Ima tri godine, a vozi Ferrari od tisuću konja

Maleni Zayn ima i svoj Instagram profil s preko 3.5 milijuna sljedbenika. Profil uređuju roditelji, pa su tako nedavno, objavili video u kojem je petogodišnjak dobio priliku voziti Lamborghini. I to ne bilo koji već Revuelto, nasljednika Aventadora s hibridnim pogonom snažnim preko tisuću konja.

 

I dok se njegovi vršnjaci zabavljaju bezazlenim igrama, u najboljim slučajevima simulacijama na igraćoj konzoli, Zayn vožnju doživljava doslovno iz prve ruke. Tako je imao priliku Lamborghini natjerati sve do 312 km/h. Nakon toga na red je došla prava zabava - paljenje guma skupocjenog snagatora.

Iako ima samo pet godina, a njegovi roditelji često dobivaju kritike na račun svog odgoja, i ovaj video pokazuje kako Zayn već sada vožnji pristupa vrlo ozbiljno. U svakom trenutku je usredotočen na cestu, a čak i nakon prolaska ciljne linije ne gubi pozornost. I kad mu otac pruži ruku u znak čestitke, uzvraća gestom ne skidajući pogled s ceste.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.