Sol slavi rođendan na Valentinovo, pogledajte što će se jesti za 47 eura po osobi

Foto: Facebook/Sol

SOL tapas na hrvatski Mate Jankovića na Valentinovo ima godišnjicu otvorenja. Na meniju će za predjelo biti profiterol s dimljenim vrhnjem i pastrvom koji je publiku osvojio već prvog dana postojanja (imamo i recept, ovdje je), tatarski od simentalskog goveda, prešani dimljeni buncek, pire od graha, bučino ulje.

Za glavno jelo tu su supoširani file ribe, usoljena korica limuna, pire od confita češnjaka, lički krumpir, teleći tartar, krema od sira i kadulje i slavna pašticada u njoku koja je jedno od traženijih jela u Soli (i za to, naravno, imamo recept, na ovom linku je).

Za kraj se nude selekcija sireva s Paga, kolač od tostiranog lješnjaka, mini kremšnite i MeđimOreo. Cijena po osobi je 47 eura.

"Otvorenje, predstavljanje novog koncepta našim gostima, preseljenje na novu lokaciju, osmišljavanje novih menija te mnoštvo izazova koji su iza nas, ali i oni koji nas tek čekaju su samo djelić svega što nam je obilježilo prošlu godinu.

Zato ovo Valentinovo, 14.2. (osim Dana zaljubljenih), obilježavamo prvu godišnjicu SOL tapas bara! Za ovu prigodu smo pripremili poseban meni te koncert mladog glazbenika Davida Temelkova.

Rezervirajte mjesto na vrijeme, povedite sebi dragu osobu, prijatelja, djevojku, majku... I pridružite nam se u slavlju", napisali su.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.