Jako su dominantni: Pripadnici dva znaka vole šefovati drugima

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

U SVAKOM društvu, na svakom poslu, uvijek postoje oni koji jednostavno ne mogu odoljeti preuzimanju kontrole. Oni su prirodni lideri (barem u vlastitim očima), a dok neki uživaju biti dio tima, ovi horoskopski znakovi obožavaju biti na čelu. Ako im date priliku, organizirat će vam dan, život i vjerojatno još pokoju sitnicu. U nastavku predstavljamo dva znaka koji vole šefovati i biti glavni, ponekad i malo previše!

Lav

Lavovi nisu samo rođeni da sjaje, već i da vode. Ako se netko treba postaviti kao vođa tima, Lav će istog trena uskočiti u tu ulogu. Ne samo da vole biti u centru pažnje, već vjeruju da im prirodno pripada uloga glavnog. Lavovi su oni koji će vam reći kako da obavite posao – i pritom biti uvjereni da oni to mogu bolje.

Njihov šarm i karizma često ih izdvajaju, pa ljudi na kraju rado slijede njihove upute, dok se Lav u sebi smiješi, znajući da je još jednom preuzeo kormilo. Njihova vladavina dolazi s dozom teatralnosti – uvijek ćete imati osjećaj da se nalazite u nekoj dramskoj predstavi u kojoj je Lav, naravno, glavna zvijezda.

Ovan

Ovan je znak koji ne gubi vrijeme. Ako stvari ne idu dovoljno brzo ili se netko premišlja, Ovan će preuzeti stvar u svoje ruke. Ovaj znak obožava akciju i ne može podnijeti čekanje - zato se često nađe u poziciji da drugima govori što i kako trebaju raditi. Njihov stil vođenja je direktan, ponekad i malo grub, ali Ovan nema vremena za okolišanje.

Oni vjeruju da znaju što je najbolje i, zapravo, često se ispostavi da stvarno imaju pravo. Ovan je taj koji će vas motivirati, potaknuti i, ako treba, natjerati da se pokrenete – jer za Ovna svijet se kreće prebrzo da bi stajali na mjestu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.