Ovo su tri najrazmaženija horoskopska znaka

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

SVI poznajemo barem jednu osobu koja uvijek voli biti u centru pažnje, očekuje da joj se svaka želja ispuni i uživa kad joj drugi ugađaju. Takvi su znakovi pravi kraljevi i kraljice zodijaka, uvijek spremni za malo dodatnog luksuza i pažnje. Iako im ne možemo zamjeriti - jer tko ne voli malo uživati u posebnom tretmanu - ovi horoskopski znakovi definitivno su majstori u tome da privuku svačiju pažnju. Evo koji su to znakovi.

Lav

Lav je bez premca kad je u pitanju uživanje u pažnji i luksuzu. Oni jednostavno obožavaju kad im drugi ugađaju, a njihove su želje često veličanstvene poput njihova karaktera. Lav će uvijek očekivati poseban tretman, bilo da je riječ o rezervaciji stola u najboljem restoranu ili o komplimentu zbog novog outfita. Oni su rođeni kao zvijezde, a život vide kao pozornicu na kojoj se svaki dan mora dogoditi nešto posebno – za njih, naravno.

Kada Lav uđe u prostoriju, očekujte da se svi okreću i dive. Oni su znak koji voli grandioznost i šarm, pa su navikli na to da im drugi ispunjavaju želje bez puno pitanja. I ne samo to – Lav zna kako dobiti ono što želi na najšarmantniji način. Malo tko im može odoljeti kad s osmijehom zatraže još jednu uslugu ili dodatnu pažnju. S Lavom osjećate se kao dio kraljevske svite koja ga obasipa pažnjom – a Lav je sretan samo kad zna da ima vašu pažnju.

Bik

Bik je znak koji voli udobnost, luksuz i sve što život može ponuditi. Za njih uživanje nije privilegija, već pravo. Oni su znak koji jednostavno obožava kad im se ugađa, bilo da je riječ o omiljenom desertu, posebnom komadu odjeće ili toploj kupki s mirisnim uljima. Bik će se uvijek pobrinuti da uživa u najboljem – a još je sretniji ako mu netko to priredi.

Njihova potreba za ugađanjem dolazi iz duboke ljubavi prema udobnosti i zadovoljstvu. Ako želite učiniti Bika sretnim, sve što trebate je malo pažnje, kvalitetna hrana i doza luksuza. Oni će vam zahvaliti osmijehom, ali očekujte da će uskoro ponovno tražiti neku sitnicu koja im uljepšava dan. S Bikom je svaka situacija prilika za mali luksuz, a oni će uvijek naći način da im život bude ugodan, posebno ako im netko pri tome pomaže.

Ribe

Ribe su prave emotivne princeze i prinčevi zodijaka. To je znak koji voli kad mu drugi pružaju pažnju, pogotovo u obliku njege, komplimenata i malih znakova pažnje. Za Ribe, svijet je mjesto puno emocija, a one uživaju kad netko prepoznaje i osjeća njihovu nježnost. Bilo da je riječ o posvećenoj pažnji prijatelja, voljenoj osobi koja im kuha omiljeno jelo ili sitnom poklonu, Ribe uživaju kad im se ugađa i kad su na vrhu nečijeg popisa.

Ribe su također majstori suptilnog signaliziranja da žele pažnju. Oni neće otvoreno tražiti da im se udovolji, ali će vam nježno dati do znanja kad im treba malo dodatne brige. Kada im netko pruži ljubav i pažnju, Ribe se osjećaju kao u svom svijetu snova. One uživaju u romantičnim gestama, toplim riječima i malim poklonima, i lako će se prepustiti osjećaju da su posebne i voljene – jer za Ribe, ugađanje nije samo luksuz, već način da se povežu s drugima.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.