U ovim znakovima rađaju se osobe koje u partnerima traže sigurnost, a ne ljubav

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

LJUBAV je divna stvar, kažu romantični horoskopski znakovi, ali ima onih kojima su ipak malo draži stabilnost, pouzdanost i osjećaj sigurnosti. Ovi znakovi na ljubavne priče gledaju pragmatično, smatrajući da im za sreću ne treba vatromet emocija, već osoba koja im može pružiti mir i stabilnost. U nastavku otkrivamo koji su to horoskopski znakovi.

Jarac

Jarac je oličenje praktičnosti. Kada je u pitanju ljubav, ne zanimaju ga filmska romansa ni strast kao u sapunicama; za Jarca je idealan partner onaj koji donosi stabilnost i pouzdanost. Kad Jarac traži partnera, više se usredotočuje na to može li s tom osobom graditi budućnost koja je čvrsta poput zida. Oni traže nekoga na koga se mogu osloniti, tko će biti uz njih kroz sve oluje života, ali i tko će ih podržati u njihovim ambicijama i snovima.

Poznati su po tome da polako grade svoje veze, pažljivo birajući osobu s kojom žele dijeliti život. Ne sanjare o romantičnim izjavama ljubavi, za njih je ljubav ono što traje, što donosi mir i sigurnost. Njihova ljubavna filozofija? Partner bi trebao biti poput temelja kuće - stabilan, izdržljiv i uvijek prisutan. Zato će Jarac često izabrati osobu koja mu može pružiti osjećaj sigurnosti, čak i ako nema vatrometa strasti.

Bik

Bik je znak kojemu je udobnost u životu sve, pa tako i u ljubavi. Umjesto uzbuđenja i vrtoglavih romansi, Bikovi radije biraju partnera koji im može pružiti mir i stabilnost. Za Bika je idealan partner netko tko voli jednostavne užitke, tko može s njim provesti opuštene večeri uz dobru hranu i tko se ne boji rutine. Bik traži osobu koja će mu biti podrška i sigurnost jer mu je cilj stvoriti vezu koja traje i u kojoj se može osjećati kao kod kuće.

Bikovi su hedonisti koji cijene sve što im donosi mir i ugodu, a to uključuje i ljubavne veze. Romantična drama za njih je nepotreban stres. Bik će radije provesti mirnu večer s partnerom nego ulaziti u vatrene rasprave ili intenzivne izljeve ljubavi. Oni traže osobu koja im donosi osjećaj sigurnosti, nekoga tko ih neće uzdrmati, već pružiti smirenost i stabilnost koju toliko cijene.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.