12.1 milijun pregleda: Medvjed provalio u auto i ostavio kaos iza sebe

Foto: Pixabay

KORISNICA TikToka @intrusivethot03 podijelila je video auta svoje sestre nakon što je u njega provalio medvjed. Video, koji je zasad pogledao 13.1 milijun ljudi, pokazuje razorenu unutrašnjost auta, koji je vlasnica slučajno ostavila otključan preko noći, a unutra je bila hrana. Medvjed je rastrgao sve, od vrata do krova, kako bi pronašao kokice koje su bile u jednom od pretinaca. Jedina stvar koja je preživjela njegov napad je vrećica s kristalima. 

@intrusivethot03 RIP ruby 😔🙏 also the bear is alive we wouldnt let them kill it ‼️ #fypシ #foryoupage #gatlinburg #tennessee #pigeonforge ♬ Always Remember You - ❄ DISNEYLYRICS ❄

Gledatelji videa su korisnicu tražili da objavi video u kojem policajci tjeraju medvjeda iz automobila, što je ona na kraju i učinila. 

@intrusivethot03 Replying to @alyspar #greenscreenvideo ♬ original sound - | cropping stuff |

"Ne mogu vjerovati da je krenuo jesti sjedalo", "Što ćete reći osiguranju", "Bacila bih cijeli auto, dobro operite ruke, oni prenose hrpu bolesti i parazita", "Kako se ovo dogodilo", "Otključale ste mi novi strah", samo su neki od komentara šokiranih korisnika društvene mreže.    
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.