Izgladnjeli pas lutalica pojavio se na farmi. Nastavak priče postao je viralan

Screenshot: TikTok

Mark Farmer svaki dan ustaje u 3 ujutro. Popije šalicu kave, a onda kreće s poslovima na svojoj farmi u Južnoj Karolini na kojoj žive koze, konji, kokoši i puno drugih životinja. Jednog jutra ugledao je nepozvanog gosta: neuhranjenog psa lutalicu. Odmah se primio za glavu jer je bio svjestan da će teško moći brinuti o njemu uz dva psa i preko 40 drugih životinja.

Farmer je prvi susret dokumentirao 15. travnja i objavio na TikToku. U videu kujica Luna prva uočava lutalicu i kreće mu u susret. Farmer psu nudi hranu.

"Trebalo je minutu, ali na kraju je sve pojeo i slijedio me do kuće", pojasnio je Farmer.

Video je skupio više od sedam milijuna pregleda.

@markontheranch

He won the lottery he just doesnt know it yet.

♬ Miracles (feat. Tina Stachowiak) - Axel Johansson

"Na trijem kuće ušao je tek nakon pet-šest sati. Bio je jako oprezan. Odlučio sam mu pomoći ako mi dopusti, što se i dogodilo", ispričao je Farmer za Today.

Psu je dao ime Roman i zadržao ga. Od proljeća redovito dijeli videe o napretku svog novog ljubimca. Mnogi su zadivljeni fizičkom transformacijom psa koji konačno redovito jede i dobiva potrebne lijekove.

"Nadamo se da će dobiti barem deset kilograma. Veterinar je rekao da je njegova idealna težina oko 34 kilograma, a sada ima tek nešto više od 24", napominje Farmer.

Veterinari vjeruju da je riječ o psu u tipu goniča, starom oko godinu dana.

"Odlično se snašao s mojim drugim životinjama i nema sumnje da mu je moje imanje novi dom", zaključio je Farmer.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.