Žena je ostavila posudu s vodom na stolu. U njoj su se okupali neočekivani gosti

VELIKE vrućine zahvatile su velik dio planeta pa životinje svih vrsta traže načine da se ohlade. Osim pasa i mačaka, koje će hladno mjesto potražiti u svojim dvorištima, ponekad ćete na istom mjestu ugledati i neku divlju životinju. Upravo to se dogodilo Mary Beth Marsden koja je kamerom zabilježila mlade sove ušare koje su se okupale u posudi koju je ostavila na stolu.

Iako je "kupku za ptice" namjerno ostavila u svom dvorištu kako bi različite male ptičice mogle pronaći vodu za piće i kupanje, nije ni slutila da će je u njoj dočekati sove ušare.

"Ove mlade sove osvojile su naša srca otkako su prisvojile naše dvorište i kupku za ptice", glasi opis videa. U komentarima je dodala kako svaki dan puni posudu kako bi bila sigurna da će se sove vratiti.

"Spektakularno. Sove ušare kupaju se svaki dan. Oslanjaju se na to da će ih redovite kupke riješiti svih nametnika" "Ovo je odlično! Mogla bih ovo gledati cijeli dan... Tako si sretna što imaš ove slatke posjetitelje" i "Kakav dragocjen trenutak", neki su od komentara na video.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.