Slatka Tuna najpoznatiji je tvor na TikToku. Tisuće gledaju njezine luckaste snimke

Screenshot: TikTok

SVE VIŠE korisnika TikToka na popularnoj platformi otkriva slatku ženku tvora Tunu, čiji vlasnici objavljuju smiješne i slatke trenutke iz njezina života. Neki od najgledanijih videozapisa su oni na kojima Tunu čuva Braedon Harris, dok su njezini vlasnici na odmoru.

Iako slatka, Tuna je i vrlo vragolasta, a jedna od njezinih dražih aktivnosti je igra lovice i grickanje ljudi. Na ovom videozapisu, koji su pogledale tisuće ljudi na TikToku, Tuna se igrala i lovila Braedonovog brata, a potom skakala i pokušavala ugristi Braedona, koji je bio spreman za svaki njezin pokret. Cijeli videozapis pogledajte u nastavku. 

@tuna_lynn 2 grown men 1 Spicy Tuna. Who is your money on? @Braedon Harris Music youre the best😅 #tuna#tunahaul#ferret#ferretsoftiktok#ferrettok#pets#fyp#foryou#foryoupage#animaltok#dogtok#cattok#babytok#toddler#momtok#momlife#dogsoftiktok#funnyanimals#funnypets#animalvoiceovers#voiceover#southerngirl#petsoftiktok#zoo#home#house#clothes#fashion#fashiontok#chaos ♬ LOONEY TUNES PART 2 - Cavendish
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.