Ovaj pitbul odrastao je uz mačke, pogledajte kako se sada ponaša

Foto: Instagram/@ourcozyventures

IAKO mnogi ljudi vjeruju da su psi i mačke zakleti neprijatelji, to nije uvijek slučaj. Uz pravilan odgoj i socijalizaciju, većina pasa može naučiti tolerirati mačke ili se čak sprijateljiti s njima.

Pitbul Opie, zvijezda novog viralnog videa na Instagramu, jedan je od onih pasa koji toliko vole mačke da su počeli kopirati njihovo ponašanje.

Opiejeva vlasnica Diana Alvarez za Newsweek je otkrila da je svog ljubimca udomila 2018. godine. Budući da je već imala tri mačke, nije znala kako će se njezin novi ljubimac integrirati u društvo, no nije se trebala brinuti. Opie i mačke odmah su se sprijateljili i nije bilo nikakvih sukoba.

Na snimci, koja je skupila više od 53 milijuna pregleda, možemo vidjeti da se Opie počeo ponašati poput stereotipne mačke. Mladi pitbul voli se motati oko nogu svoje vlasnice, drijema i sunča se cijeli dan te leži poput mačke.

"Ovo mi je prvi put da vidim psa koji leži poput mačke i nisam razočarana, trebam više ovakvih objava", napisala je jedna gledateljica u komentarima.

"Mačak je sigurno ponosan na sebe, bio je dobar učitelj", dodao je drugi gledatelj.

"Ovaj pas je bio mačka u prošlom životu", našalio se treći.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.