Tri zlatna retrivera postala su hit svojim načinom opuštanja

Foto: Shutterstock

TRI zlatna retrivera postala su internetska senzacija nakon što su viđena kako zajedno provode opušteno poslijepodne na prozoru. U viralnom videu ova preslatka trojka ležerno promatra bazen ispred sebe, a njihove šape vise kroz prozor dok uživaju u sunčanom vremenu. Uz video je dodan i simpatičan natpis: "Psi na trač-partiji."

@nellyyy.san

perras chismosas 🫰🏻🥰

♬ clay pigeons - 𝐥 𝐨 𝐯 𝐞 𝐲 𝐨 𝐮

Zlatni retriveri su poznati kao pasmina puna energije, uvijek spremna za zabavu. Prema Američkom kinološkom klubu (AKC), ovi psi često imaju dužu razigranu fazu nego druge pasmine, što znači da sazrijevaju sporije te ostaju razigrani i veseli čak i kad odrastu.

Iako su poznati po svojim zabavnim i često smiješnim ludorijama, zlatni retriveri su također vrlo vrijedna pasmina. Koriste se u lovu, potragama i spašavanju, a često postaju izvrsni terapijski psi i psi-vodiči.

Osim toga, zlatni retriveri su inteligentni i odlični sportaši. Uživaju u raznim sportskim aktivnostima, poput poslušnosti i skakanja u vodu te su izvrsni natjecatelji. To znači da zlatni retriveri tijekom dana trebaju puno tjelesne aktivnosti, od igre do planinarenja, plivanja ili bilo kojeg drugog oblika vježbanja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.