Bajkerska romansa u Vinkovcima: Nije mogla odoljeti "Djedu Mrazu"

Foto: Facebook

JEDAN od članova Motokluba Vinkovci, 21-godišnji Tomislav Markutović, odlučio je zaprositi svoju djevojku, 19-godišnju Marijanu Rošić koju od milja zove Srse.

U pomoć mu je priskočilo 40 njegovih kolega, a Tomislav je ispred Zdravstvene i veterinarske škole u Vinkovcima razvukao golemi transparent na kojem je pisalo: "Srse, udaj se za mene".

Podršku mu je dalo 40 bajkera iz kluba, koji su, odjeveni kao Djedovi Božićnjaci, privukli pažnju svih učenika koji su doletjeli do prozora kako bi vidjeli o čemu je riječ.

Pretpostavljali su da Motomrazovi i tog dana namjeravaju obići djecu u Vinkovcima, ali nitko osim članova kluba, ravnateljice i profesorice nije znao za razlog dolaska u srednju školu.

Zbunjena Marijana isprva nije znalo što je čeka, ali kad je Tomislav kleknuo pred nju i izvadio prsten, sve je bilo jasno.

Naravno, Marijana je pristala, a bajkeri i učenici sve su pozdravili gromoglasnim pljeskom.

"Ovo je najljepši poklon za Božić, što reći nego presretna sam", kratko je poručila Marijana, piše Glas Slavonije, a Tomislav dodaje da su prijatelji iz Motokluba Vinkovci oduševljeno prihvatili sudjelovati u prosidbi.

"Hvala im od srca što su mi uljepšali ovaj dan. Marijana i ja smo tri godine u vezi, a do prošle godine živio sam u Vinkovcima te sam otišao raditi u Njemačku. Kako sam posložio sve kockice tamo, želio sam još napraviti korak dalje i zaručiti svoju djevojku, a svatove planiramo za dvije godine", rekao je Tomislav.

Video prosidbe možete pogledati na Facebook stranici Moto Kluba Vinkovci.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.