Tom Cruise nakon dugo vremena snimljen sa sinom koji se rijetko pojavljuje u javnosti

Foto: Profimedia

Glumac Tom Cruise nakon dugo vremena snimljen je sa svojim sinom Connorom Cruiseom (28), kojeg je posvojio dok je bio u braku s Nicole Kidman.

Otac i sin pojavili su se u zračnoj luci u Londonu, gdje su stigli privatnim helikopterom. Tom je preuzeo upravljanje helikopterom, a iza njega je sjedio njegov sin.

Glumac nije skidao osmijeh s lica, dok Connor nije bio tako raspoložen kad je vidio paparazze. 

Dvojac je zadnji put zajedno viđen prošle godine u New Yorku, gdje su imali promotivni događaj za Tomov film Mission: Impossible - Dead Reckoning. S njima je bila i Tomova sestra Lee Mapother.

Connor i Tom ostali su u dobrim odnosima

Connor je u dobrim odnosima s ocem. Neko je vrijeme išao njegovim stopama i pojavio se u filmu Seven Pounds 2008., a zatim i 2012. u filmu Red Dawn. Posljednjih godina rijetko se pojavljuje u javnosti.

Inače, Tom je s Nicole Kidman posvojio dvoje djece - kćer Isabellu i sina Connora. Nakon njihova razvoda 2001. godine djeca su odlučila živjeti s ocem te su poput njega članovi Scijentološke crkve, dok je Kidman 90-ih napustila crkvu. Naposljetku, Isabella je otkrila da više nije u kontaktu sa svojim roditeljima, a Cruise i Kidman nisu joj bili ni na vjenčanju.

Nakon razvoda s Nicole Tom je oženio Katie Holmes i dobili su kćer Suri, koja danas ima 18 godina. Glumac od razvoda s Katie nema kontakt s kćeri.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.