Raskinuo najpoznatiji celebrity par: Severina i Milan više nisu zajedno, a Popović sina nije vidio dva mjeseca



IAKO se o njihovom odnosu u posljednjih nekoliko mjeseci nije prestajalo nagađati, čini se da je ljubavna priča između pjevačice Severine i srpskog biznismena Milana Popovića ipak okončana.

U razgovoru za srpsko izdanje Glorije, Milan je otkrio kako mu zaručnica i sin, kada nisu s njim, strašno nedostaju. Također, naglasio je da bi on i Severina voljeli imati puno djece te da čak razmišljaju i o posvajanju. No, pjevačica je u novom broju tjednika Gloria imala sasvim suprotne odgovore o njihovoj ljubavi, koja je, čini se na samom kraju.

"Istina je, nismo više zajedno"

Na pitanje koliko su točne sve učestalije priče da između nje i Milana Popovića postoje nepomirljive razlike i da su prekinuli vezu, pjevačica je odgovorila: "Istina je, nismo više zajedno".

Kao razloge navodi "neslaganje karaktera", ali dodaje da će on uvijek biti otac njenog djeteta i zbog toga će ga poštovati.

Međutim, Severina u intervjuu potvrđuje i neke druge tračeve koje su donedavno poricali pa tako i onaj da je Milan samo dva mjeseca nakon rođenja napustio njihov stan jer nije mogao podnijeti dječji plač. Napise su opovrgli zato jer je riječ "o teškim odlukama koje čovjek ne donosi tako lako", a Severina je o svemu morala dobro razmisliti zbog sina.

Milan sina nije vidio više od dva mjeseca

U intervjuu se osvrnula i na krstitke koje su prošle bez prisutnosti oca rekavši da svećenik takve situacije dopušta samo izvanredno, kad otac dulje od dva mjeseca nije vidio svoje dijete, o krštenju je obaviješten, a ne protivi se da čin obavi samo majka.

Međutim, Severina nije bila toliko jasna kad su je upitali i zašto Milan dijete nije vidio preko dva mjeseca, a u isto vrijeme donira inkubatore i krevetiće za tuđu djecu. Pjevačica je bila kratka i odgovorila da joj je žao što ga nije vidio, ali da joj je drago što Aleksandar ima tako plemenitog oca.

Na kraju dodaje da joj je razlaz teško pao iako ga zbog djeteta ne smatra i neuspjehom, ali da se ne boji samohranog majčinstva.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.