VIDEO 15-godišnja Ana oduševila žiri Superstara: "Moja želja je biti poznata"

Foto: Press

Mlada, 15-godišnja Ana Bertić pjeva od svoje treće godine, a već je izdala i svoje četiri pjesme, od kojih prvu sa samo deset godina. Bavi se plesom i sinkronizacijom crtića za Netflix. 

"To je izuzetno interesantan i zabavan posao prije svega. Dajem svoj glas, ispred mene je tekst koji čitam i ufuram se u ulogu koju sam dobila", rekla je Ana. Njena majka kaže da je Ana jako vrijedna i uporna.

Iza nje je već puno festivala i nagrada

''Moja želja koju imam od malih nogu je biti poznata. Došla sam ovdje zato što mislim da mogu i želim'', kazala je Ana pa iznenadila žiri informacijom da je iza nje već 50-ak međunarodnih festivala i brojne nagrade.

Njezin odabir za predstavljanje u Superstaru bila je eurovizijska Loco Loco grupe Hurricane, a sve je pratila i koreografija.

@superstarcroatia Puni paket! Ana Bertić izvela je pjesmu 'Loco, Loco' 😎 #superstarhr2023 #superstar #rtlhrvatska #voyohr ♬ original sound - SuperStar Croatia

''Želja, ambicija postoji, ali postoji i veliki jaz između onoga što bi voljela biti i onoga što ovog trenutka jesi'', rekao je Tonči.

Ana je žiriju otpjevala i Dvije zvjezdice od Tajči. ''Toliko sam sretna što si došla... Bitna je glazba, tvoja volja, želja... Od mene veliko da'', Severina je bila zadovoljna. ''Takva doza samopouzdanja je meni jako impresivna'', poručila joj je Nika, a Ana je prošla dalje s četiri da.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.