Beckhamovi rekreirali slavni outfit: "Izgledao sam kao iz filma Glup i gluplji"

Foto: Instagram

Victoria i David Beckham objavili su fotografiju na Instagramu uoči svoje 25. godišnjice braka. Ovom su fotografijom rekreirali svoj vrlo poznati ljubičasti outfit sa svadbe. Oboje su u ljubičastom te sjede na zlatnom prijestolju. "Pogledajte što smo našli", stoji u opisu objave koja ima gotovo milijun lajkova na Instagramu.

"Izgledao sam kao dečki iz filma Glup i gluplji"

David se prethodno našalio o ovoj modnoj kombinaciji na Radiju 4's Desert Island Discs 2017. godine: "Čak sam imao cilindar u ljubičastoj boji, što sam mislio? Izgledao sam kao dečki iz filma Glup i gluplji."

U komentarima na Instagramu Davidova majka Sandra je napisala: "25 godina i još uvijek izgledate nevjerojatno, posebne uspomene." Njegova mlađa sestra Joanne napisala je: "Izgledate jednako dobro sada kao i tada." "Reći ću svojoj djeci da su ovo kralj i kraljica Engleske", "Ovo je moja kraljevska obitelj", stoji u komentarima.

Godinu dana od upoznavanja par se zaručio, a mediji su ih zvali Posh i Becks. David ju je zaprosio u hotelu nakon utakmice Manchester Uniteda. Par se vjenčao u dvorcu Luttrellstown u Irskoj 1999. godine na raskošnoj ceremoniji, koja je koštala gotovo milijun funti. Victoria i David imaju četvero djece, sinove Brooklyna, Romea i Cruza te kći Harper.

Par je proveo romantičan vikend na Sardiniji uoči 25. godišnjice braka. Inače, 2022. godine godišnjicu su slavili u Hrvatskoj, gdje su već tradicionalno svake godine s obitelji na otoku Lopudu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.