Eva Longoria otkrila da je u rodu sa slavnom oskarovkom: "Napravile smo DNK test"

Foto: Instagram

Čini se da se na setu četvrte sezone serije Only Murders in the Building dogodila neka vrsta obiteljskog okupljanja. Eva Longoria i Meryl Streep glume u novoj sezoni serije, a zvijezda Kućanica nedavno je otkrila da je sa slavnom oskarovkom zapravo u rodu. Eva i Meryl su se čak zvale "rođakinjama" na setu serije. 

"Meryl i ja smo rođakinje. Obje smo u emisiji dr. Gatesa napravile DNK test i saznale da imamo zajedničkog rođaka", rekla je Longoria za Extru referirajući se na dokumentarnu seriju Henryja Louisa Gatesa Jr-a, u kojoj brojni celebovi otkrivaju koji su njihovi korijeni.

Zajedno glume u seriji

"Godinama nakon emisije vidjela sam Meryl na jednom događaju i prijatelj mi je rekao da odem do nje i kažem joj da smo u rodu. Rekla sam mu da neću, a onda začula: 'Rođakinjo!' Okrenula sam se i to je bila Meryl", ispričala je Eva. 

Zvijezda Kućanica otkrila je i kako joj je bilo raditi s Meryl na seriji Only Murders in the Building. "Bilo je stvarno jako zabavno i zvale smo jedna drugu 'rođakinjo'", rekla je. Streep je na setu Longoriju predstavila kao svoju rođakinju.

"Pričala je priču i svi su bili zbunjeni jer sam ja Latinoamerikanka, a ona je - Meryl Streep", rekla je Longoria.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.