Preminuo glumac Mike Heslin (30)

Foto: Instagram

Glumac Mike Heslin, najpoznatiji po ulogama u seriji Lioness i filmu The Holiday Proposal Plan, preminuo je 2. srpnja. Imao je 30 godina.

Umro od srčanog udara

Tužnu vijest potvrdio je njegov suprug Scotty Dyanom, pravog imena Nicolas James Wilson. Kaže da je Mike preminuo nakon iznenadnog srčanog udara, a prije smrti tjedan dana je proveo u bolnici. 

"Michael je bio mlad, savršenog zdravlja, a liječnici nemaju objašnjenje za ono što se dogodilo", rekao je Scotty. 

"Michael je bio briljantan, nesebičan, talentiran i pravi anđeo čuvar. Bio je uz mene dok sam se borio s rakom. Bio je prva osoba koju bi svi nazvali ako imaju dobre vijesti za podijeliti, kao i savršena osoba za poziv ako trebate rame za plakanje ili savjet", dodao je.

Napisao je da su planirali osnovati obitelj. "Bio bi najsavršeniji otac na svijetu. Ako ikad postanem tata, nazvat ću svog sina po tebi i nadam se da ću ga uspjeti odgojiti da postane barem upola čovjek kakav si ti bio", rekao je.

Osim već navedenih uloga, Heslin je kreirao i glumio u serijama In Their Shoes: A Journey Into Homelessness i Younger. Njegov kratki film Happy Halloween osvojio je nekoliko nagrada na festivalima horora. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.