Na TikToku pronašla curu vrlo sličnu sebi. Ispalo je da su blizanke

Screenshot: ABC news (Australia)

ABC news objavio je nevjerojatnu priču iz Gruzije. Popularna društvena mreža TikTok spojila je dvije blizanke razdvojene po rođenju. 

Studentica Elene Deisadze 2022. godine slučajno je, listajući objave na TikToku, naišla na profil djevojke Anne Panchulidze, koja je izgledala gotovo identično kao ona. Poslala joj je poruku, nakon čega su se nastavile dopisivati, a kako su mjeseci prolazili, postale su najbolje prijateljice.

Šokantno otkriće 

Njihova fizička sličnost i povezanost koju su osjetile na prvu nije im dala mira te su počele postavljati mnoga pitanja svojim roditeljima. Ubrzo su obje doznale da oni nisu njihovi biološki roditelji i da su ih usvojili dok su bile bebe. Odlučile su napraviti DNK test. Rezultati koji su ubrzo stigli sve su iznenadili. Osim da su u rodu, ispostavilo se da su njih dvije jednojajčane blizanke.

Naime, one su bile među mnogim bebama koje su pri rođenju proglasili mrtvima, oteli od bioloških majki te ih prodali udomiteljskim obiteljima u Gruziji, ali i inozemstvu. Gruzijski novinari otkrili su da su se nezakonita posvajanja odvijala više od 50 godina, a organizirala su ih rodilišta, vrtići i agencije za posvajanje.

Elene i Anna sada imaju 19 godina i povezane su kao da su odrastale zajedno. "Ne osjećam nikakav bijes, samo neizmjernu zahvalnost prema ljudima koji su me odgojili i sreću što sam pronašla svoju krv", rekla je Elene za ABC News.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.