Bogata ponuda, čaroban ambijent i vrhunsko osoblje – idealna lokacija za vjenčanje

Foto: Press

Bogata ponuda, čaroban ambijent i vrhunsko osoblje – donosimo idealnu lokaciju za vaše vjenčanje

Planirate veliko vjenčanje ili manje intimno obiteljsko okupljanje, hotel Antunović je idealna lokacija za vaše vjenčanje iz snova. Niz modernih dvorana, svaka s vlastitim šarmom i karakterom, veliki izbor menija, slastica i ljubazno osoblje, samo su dio bogate svadbene ponude hotela Antunović. 

U nastavku donosimo detalje o popunjenosti termina za ovu i iduću godinu te što vas sve očekuje u zagrebačkoj IT adresi za vjenčanja i proslave

"Bilo da se radi o velikom, raskošnom slavlju ili intimnoj ceremoniji s najbližim prijateljima i obitelji, Hotel Antunović Zagreb je mjesto gdje se snovi o vjenčanju ostvaruju. U našem hotelu, vjerujemo da je svako vjenčanje jedinstveno iskustvo koje zaslužuje personalizirani pristup. Naš cilj je stvoriti slavlje ljubavi koje će ostaviti bez daha i svima ostati u sjećanju zauvijek.", istaknuo je direktor hotela Marko Gulin.

S obzirom na popularnost ove zagrebačke lokacije za vjenčanja, razgovarali smo s event menadžerima hotela Antunović i istražili popunjenost termina za ovu, ali i iduću godinu. "Za 2024. godinu možemo potvrditi da su gotovo svi termini prodani, međutim imamo još nekoliko raspoloživih opcija za parove koji planiraju svoj veliki dan za ovu godinu. Što se tiče 2025. godine, najatraktivniji termini su već sada prodani/rezervirani." odgovor je event menadžera, te nadodaju "Savjetujemo svim parovima da što prije pošalju upit sa željenim terminom, neka se osjećaju slobodni posjetiti nas kako bi se i sami uvjerili u čaroban ambijent naših dvorana koji će ostaviti neizbrisiv trag u njihovom sjećanju kao i sjećanju svih gostiju."

Besprijekorna organizacija

Na cijelom putu organizacije vašeg dana uz vas će biti stručno osoblje, posvećeno tome da vjenčanje bude besprijekorno izvedeno, pažljivo planirajući svaki detalj kako bi vaš poseban dan bio upravo onakav kakav ste oduvijek sanjali. Njihova profesionalnost i posvećenost osiguravaju da će vaše vjenčanje proteći glatko i bez stresa. Neovisno o tome dvoumite li se oko dekoracije, hrane i pića, glazbe i sl. ili točno znate što želite, event menadžeri su spremni saslušati vas i dati vam sugestiju ako ju zatražite. 

Bogata ponuda svadbenih menija

Uz veliki izbor hrane i pića koji zadovoljavaju sve ukuse i prehrambene zahtjeve, svadbena ponuda hotela uključuje svadbenu tortu i kolače iz vlastite proizvodnje, kreirane od strane vrhunskih slastičara. Također, u cijeni menija vas očekuju i personalizirani tiskani meniji, brojevi stolova, popis gostiju, kompletna rasvjeta te naravno, ljubaznost i osmijeh cijelog Antunović tima.

Za više informacija i rezervacije, posjetite web stranicu ili kontaktirajte event menadžere putem vjencanja@antunovic.hr.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.