Cijelu karijeru spaja ljude. Otkrila je 4 znaka kako prepoznati preljubnike

Foto: Shutterstock

Osnivačica i direktorica agencije za spajanje ljudi, Louanne Ward, podijelila je četiri najčešća pokazatelja koji ukazuju na to da ćete vi ili vaš partner biti skloni varanju u vezama. 

1. Roditeljska nevjera

Louanne tvrdi da ako je jedan od roditelja varao u prošlosti, velika je vjerojatnost da će osoba normalizirati takvo ponašanje te neće vidjeti ništa loše u tome. Istraživanje iz 2017. zaključilo je kako je 2.5 puta veća vjerojatnost da osoba prevari ako su i njezini roditelji bili skloni varanju. 

2. Već učinjena prevara u prošlosti

Sigurno ste čuli za izreku jednom varalica, uvijek varalica. Stručnjakinja tvrdi kako se to bezbroj puta pokazalo točno. "Nevjera učinjena u prošlosti, jedna je od velikih pokazatelja da će biti učinjena i u budućnosti", navodi Louanne. Objašnjava kako je nevjera izbor i svjesna odluka, a ne pogreška. Vjeruje ipak da se ljudi mogu promijeniti, ali da to zahtjeva ozbiljan i dugotrajan rad na sebi. 

3. Izbjegavanje vezivanja i odgovornosti 

Ako osoba bježi od odgovornosti i dubokog povezivanja u odnosima, velika je vjerojatnost da će teže poštovati obveze u vezi i biti sklonija traženju intimnosti negdje drugdje. "Ako primijetite da se osoba emocionalno povlači, neka vam to bude znak upozorenja", govori Louanne. 

4. Emocionalna nestabilnost i nestabilnost u ponašanju

Osobe koje su sklone čestim promjenama raspoloženja i učestalim promjenama ponašanja mogu oštetiti emocionalne veze koje pomažu u održavanju vjernosti.

Louanne naglašava kako su to samo pokazatelji koje treba imati na umu, ali da uvijek postoje iznimke. 

Što poslije prevare? 

Veliko je pitanje može li se povjerenje opet izgraditi. Louanne tvrdi kako želja za radom na odnosu mora biti prisutna s obje strane, u suprotnom nema smisla. "Mora postojati volja i spremnost da se otpusti to što se dogodilo", rekla je. Čvrstog je stava da osoba koja je počinila prevaru mora biti spremna priznati i shvatiti pogrešku. Ali, s druge strane i osoba koja je prevarena trebala bi razmisliti što nije funkcioniralo u vezi. Samo na taj način može se raditi na budućnosti veze. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.