Djevojka igrača Hajduka proslavila rođendan, konačno je poznato koliko godina ima

Foto: Instagram

Leonie June, djevojka Hajdukovog igrača Leona Dajakua (23), proslavila je rođendan u Parizu. Na Instagramu, gdje je prati više od 60 tisuća ljudi, objavila je fotografije torte te čestitke koju joj je poslao hotel u kojem je odsjela. Tom je fotografijom konačno otkrila koliko je starija od svog partnera. 

"Draga gospođice Leonie, želimo ti predivan 28. rođendan u gradu svjetla, Parizu", piše na poruci koju su joj poslali u hotelsku sobu.

Ove godine postali su roditelji

Leonie i Leon u ožujku ove godine dobili su prvo dijete. Leonie je rodila djevojčicu kojoj su nadjenuli ime Nava. Sretnu vijest par je objavio na Instagramu.

"4. ožujka 2024. Srca nam gore zbog dolaska naše male princeze. Volimo te, Nava", napisali su uz fotografije iz bolnice.

Inače, Leonie je brzo postala miljenica navijača Hajduka nakon što je pri dolasku u Split objavila "Hajduk živi vječno." Leon je ranije igrao za Bayern, a s Hajdukom je potpisao ugovor do 2027. godine.

Međutim, u tijeku je priprema za novu sezonu pod vodstvom novog trenera Talijana Gennara Gattusa. On sa sportskim direktorom Nikolom Kalinićem radi na slaganju ekipe za iduću sezonu, a Leon je navodno jedan od otpisanih igrača. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.