Zaokružite za bolju zdravstvenu skrb djece u bolnicama diljem Hrvatske

Foto: Press

Ponekad je tako malo potrebno da nekome vratimo osmijeh na lice, a nekad je naše malo nekome sve. Upravo to je glavna poruka donacijskog programa OTP Zaokruži koji su 2020. godine pokrenuli OTP banka d.d. i Mastercard kako bi najmlađim pacijentima u bolnicama diljem Hrvatske omogućili što bolje uvjete liječenja.

Ova plemenita inicijativa već je ostvarila impresivne rezultate zahvaljujući gotovo 20 000 donatora koji su se priključili programu i zaokružuju. Do danas je prikupljeno gotovo 800.000 eura za opremanje i obnovu čak osam dječjih odjela diljem Hrvatske: Odjelu pedijatrije šibenske bolnice, Zavodu za neonatologiju KBC-a Zagreb, pedijatrijskoj kardiologiji Klinike za dječje bolesti KBC-a Split, Odjelu dječje kirurgije Klinike za dječje bolesti Klaićeva Zagreb, Odjelu pedijatrije Županijske bolnice Čakovec, Odjelu pedijatrije Opće bolnice Dubrovnik, Odjelu pedijatrije Opće bolnice Zadar te Zavodu za dječju kirurgiju KBC-a Osijek. Zahvaljujući početnoj donaciji od 125.000 eura koju OTP banka i Mastercard uplaćuju na početku svakog donacijskog ciklusa, koji se uvećava svakom transakcijom koju klijenti provedu kupujući na bilo kojem prodajnom mjestu u Hrvatskoj ili online, uspjeli smo značajno poboljšati uvjete liječenja za najmlađe pacijente.

Pomoć za bolnice u Puli i Splitu

Ove godine zaokružuje se za dječje odjele Opće bolnice Pula i KBC-a Split. Uz vašu pomoć, moguće je osigurati potrebna sredstva za modernizaciju i opremanje dječjih odjela ovih bolnica. Prosječni godišnji iznos donacije po pojedinačnom donatoru iznosi manje od 5,5 eura, što znači da svaki mali doprinos ima snažan utjecaj. 

Kako se uključiti?

Pri svakoj transakciji zaokružite iznos i donirajte razliku u humanitarne svrhe. Pridružite se i postanite dio ove humanitarne priče, a od 5. srpnja svakog novog donatora očekuje i prigodni ljetni dar. Više o programu i kako se možete uključiti, saznajte na službenoj internetskoj stranici.

Zašto sudjelovati?

Sudjelovanjem u programu OTP Zaokruži pomažete opremanje bolnica, ali i postajete dio zajednice koja vjeruje u snagu zajedništva i solidarnosti. Vaša podrška izravno utječe na poboljšanje zdravstvenih uvjeta djece diljem Hrvatske, osiguravajući im bolju budućnost.

Ne propustite priliku da zajedno s nama zaokružite budućnost punu nade i boljih uvjeta za naše najmlađe. Vaša mala donacija može napraviti veliku razliku. 

Pridružite se donacijskom programu OTP Zaokruži i zaokružujmo zajedno!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.