Dua Lipa objavila fotografiju s novim dečkom. Evo tko je on

Foto: Instagram

Poznata pjevačica Dua Lipa iznenadila je obožavatelje objavom na Instagramu. Naime, objavila je fotografiju sebe i Calluma Turnera i time potvrdila da izlazi s britanskim glumcem. Na fotografiji leže na travi jedno nasuprot drugom i gledaju se u oči.  

Tko je on?

Podsjetimo, glasine o svojoj romansi potaknuli su na premijeri Callumove serije Masters Of The Air u siječnju. Par je u javnosti viđen nekoliko puta, uključujući after party Grammyja i Brit nagrada. Nakon izlaska njezinog albuma Radical Optimism u svibnju par je viđen u šetnji New Yorkom, piše People.

Callum Turner je od Due Lipe stariji šest godina, a svoju je glumačku karijeru započeo 2011. godine. Poznat je po ulogama u serijalu filmova Fantastične zvijeri i filmu Georgea Clooneyja The Boy in the Boat. Osim glumom, bavi se i modelingom. Radio je za brendove poput Burberryja, Reeboka i Voguea.

Koncert u Puli

Podsjetimo, Dua Lipa je prošlog mjeseca održala veliki koncert u Puli. Na početku koncerta posjetitelje je pozdravila na hrvatskom. "Dobra večer, Pula", viknula je sa stagea. Rođena je u Londonu kao najstarije dijete Dukagjina i Anese Lipe, Albanaca s Kosova. Njena baka s majčine strane bila je Bošnjakinja.

Odrasla je u West Hampsteadu u Londonu, a 2008. godine se s obitelji preselila u Prištinu i naučila albanski jezik. No s 15 godina odlučila se vratiti u London, gdje je nastavila obrazovanje, a zatim i započela karijeru.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.