Franka Batelić oduševila odabirom haljine za koncert, pišu joj: Vedran je sretnik

Foto: Instagram

U koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog premijerno je održan Disney koncert Čarobna filmska glazba, na kojem su uz Zagrebačku filharmoniju pod vodstvom dirigenta Alana Bjelinskog zapjevali Vanda Winter, Matija Cvek, Dražen Bartulić i Franka Batelić, koja se na svom Instagramu pohvalila fotografijama s tog događaja. 

Obukla je prekrasnu, glamuroznu haljinu koja je njezine obožavatelje oduševila. Divili su se bijeloj haljini izraženog dekoltea koju su krasili svjetlucavi detalji. 

"Bibbidi-bobiddi-boo! Večer puna čarolije sinoć u Lisinskom. Pjevati dok simfonijski orkestar svira Disney klasike, to se jednostavno riječima ne može opisati", napisala je Franka u opisu objave, dok je u komentarima dobila brojne pohvale.

"Vedran je pravi sretnik, kakvu ženu ima pored sebe", "Profinjenost i ljepota", "Kao prava princeza iz bajke", "Prava kraljica", nizali su se komentari njezinih obožavatelja. 

Nedavno je Franka objavila fotku sina Viktora

Nedavno je Franka oduševila pratitelje novom fotografijom svog sinčića Viktora. Dječak je krenuo u vrtić, a pjevačica je pokazala kako se za tu priliku odjenuo. Nosio je kratke hlače, tenisice i dres s brojem 5, koji je nosio njegov otac Vedran Ćorluka, bivši hrvatski reprezentativac. Na dresu je napisano i dječakovo ime.

"Sve je jasno. Ovako u vrtić", napisala je Franka uz fotografiju. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.