Halle Berry (58) privukla poglede na ulicama Los Angelesa

Foto: Profimedia

HALLE Berry snimljena je na ulicama Los Angelesa, a svojim izdanjem plijenila je pažnju. 58-godišnja glumica snimljena je kako odlazi u studio Jimmyja Kimmela kako bi predstavila svoj novi film, horor Never Let Go. 

Privukla je pažnju prolaznika u crvenoj, pripijenoj haljini s dubokim dekolteom, a dobro raspoložena glumica nasmijano je pozirala fotografima.  

Inače, Berry u spomenutom filmu glumi majku blizanaca s kojima mora preživjeti zastrašujuću borbu protiv zla. "Radi se o generacijskoj traumi, ljubavi i strahu. Ono što sam voljela kod ove majke je to što je drugačija verzija majke, ona je mračnija verzija same sebe. Ali ovo je majka koja se nosi s vlastitom traumom koja je prenijeta na nju, tako da radi najbolje što može", ispričala je jednom prilikom. 

O starenju i karijeri 

Berry je nedavno progovorila o starenju pa se osvrnula na karijeru. 

"Kad moja ljepota počne nestajati, možda će se prvi put u mom životu ljudi usredotočiti na druge aspekte mene za koje mislim da su puno zanimljiviji. Filmovi u kojima sam sudjelovala, glumačke pohvale koje sam stekla tijekom godina, moj dobrotvorni rad. Ako netko pronađe vrijednost u stvarima na kojima sam jako radila, to će me obradovati", objasnila je. 

Tri propala braka i nova ljubav 

Inače, glumica iza sebe ima tri propala braka, s Davidom Justiceom, Ericom Benetom i Olivierom Martinezom, s kojim ima sina Macea Roberta, dok iz veze s Gabrielom Aubryjem ima kćer Nahlu Arielu. Od 2020. godine u vezi je s američkim tekstopiscem i pjevačem Vanom Huntom, a nedavno je progovorila o privatnom životu i novoj ljubavi. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.