Zoë Kravitz pojavila se na reviji u čipkastoj haljini koja je malo toga sakrila

Foto: Profimedia

ZOË Kravitz pojavila se na reviji brenda Saint Laurent u sklopu pariškog Tjedna mode, a svojim je izdanjem plijenila poglede. 

35-godišnja glumica pozirala je u kratkoj, crnoj haljini od čipkastog materijala, ispod koje su se nazirale crne gaćice. Ispod haljine nije nosila grudnjak, a kombinaciju je upotpunila crnim štiklama i nakitom, a kosu je podignula u punđu. 

Na reviji se pojavio i njezin otac, glazbenik Lenny Kravitz, koji je također osvanuo u crnoj kombinaciji. Nosio je crnu košulju s velikom mašnom, široke hlače i crni kaput, a izdanje je začinio svojim zaštitnim znakom - crnim sunčanim naočalama. 

Inače, glumica je režirala film Blink Twice, koji je izašao u kolovozu, a u kojem glumi sa svojim zaručnikom Channingom Tatumom. Otkrila je kako je inspiraciju pronašla zbog "frustracije društvom i dinamikom moći kulture" nakon uhićenja Harveyja Weinsteina, bivšeg holivudskog producenta optuženog za seksualno zlostavljanje, nakon čega je 2017. pokrenut pokret #MeToo, koji je razotkrio seksualno zlostavljanje na najvišim razinama holivudske filmske industrije. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.