Olivera Balašević pojavila se na premijeri filma sina Alekse

Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Olivera Balašević, supruga pokojnog kantautora Đorđa Balaševića, pojavila se na beogradskoj premijeri filma Megdan, čiji je autor njen sin Aleksa Balašević.

Olivera je na crvenom tepihu pozirala u jakni tigrastog uzorka, a u dvoranu je ušla s Aleksinom suprugom Nikolinom te partnerom svoje kćeri Bebe. Druga kći, Jovana, igra u filmu.

Olivera Balašević i pratnja
Jovana Balašević
Olivera i Nikolina Balašević

Aleksa je prije premijere pozirao sa svojom obitelji, suprugom i kćerkicom Verom.

Aleksa, Vera i Nikolina Balašević

Na filmu Megdan: Između vode i vatre radio je s Todorom Chapkanovim. Aleksa je pisao scenarij, a Chapkanov režirao film. Radnja prati život vaterpolista koji se upušta u svijet ilegalnih borbi u kavezima.

"Nekadašnja vaterpolska zvijezda Petar (Viktor Savić), sada čuvar u noćnom klubu, kreće u igru s visokim ulozima da bi spasio svoj vaterpolski klub od propadanja. Dok roni sve dublje u balkansko podzemlje, Petar otkriva da je linija između pobjede i poraza tanka", stoji u opisu filma.

Balaševićeva ideja

Inače, Megdan je ime dobio po pjesmi Đorđa Balaševića iz 1993. godine, a film je bio ideja samog Đorđa. Kao posvetu i ispunjenje želje pokojnom ocu, Aleksa je angažirao Vojina Ćetkovića da u filmu tumači lik "čoveka s mesecom u očima", po istoimenoj pjesmi posvećenoj Vukovaru. 

"On pogledom može svašta proizvesti, mislim da mu neće biti pretjerani problem da proizvede i taj mjesec. On je ogroman glumac, ali prije svega je ono na što ćeš veoma rijetko naletjeti, on je od onih ljudi s kojima možeš sjesti", rekao je Balašević sinu.

Aleksa je ranije najavio da će ovaj film biti "most između svih gradova i država u regiji, a i u svijetu". "Most koji nosi poruku da je za normalnog čovjeka svaki rat izgubljen", dodao je. 

Inače, Aleksa Balašević je vlasnik organizacije Megdan Fight koja organizira MMA i kikboks borbe boraca iz cijelog svijeta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.