Jennifer Lopez videom pojačala glasine o razvodu, evo koji detalj je privukao pažnju

Screenshot: Instagram

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez na društvenim je mrežama objavila video u kojem reklamira svoj beauty brand, ali pažnju je privukao jedan drugi detalj. Naime, mnogi su primijetili da pjevačica u videu ne nosi vjenčani prsten. Ističu da iako ne nosi vjenčani prsten, na desnoj ruci nosi drugo prstenje te ovim potezom signalizira potencijalni razvod s glumcem Benom Affleckom.

Priča se o razvodu

Svjetski mediji već neko vrijeme pišu o navodnom razvodu slavnog para. Sumnje su se pojačale nakon što se doznalo da Ben i Jennifer prodaju vilu koju su zajedno kupili prije godinu dana. Jennifer je ranije otkazala turneju i na premijeri svog novog filma pojavila se sama.

U puno komentara ispod ovog videa spominje se njezin izgled. Mnogi su primijetili da je vidno smršavjela. "Prekrasna si, ali zašto si izgubila tolike kilograme?", "Jako si smršavjela", "Jesam li jedina koja je primijetila da je Jennifer jako smršavjela?", neki su od komentara. Neki su pisali da je Jennifer zasigurno pod velikim stresom s obzirom na to da se već neko vrijeme naveliko govori o razvodu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.