Jessica Simpson objavila nove fotografije, pišu joj: Sada si sva umjetna

Foto: Instagram

Američka pjevačica i glumica Jessica Simpson (44) oduševila je svoje pratitelje i fanove novim fotografijama koje je objavila na Instagramu. Jessica je pozirala u ružičastom korzetu i prozirnim, čipkastim hlačama te s ponosom pokazivala svoju vitku figuru. 

Također, nakon toga je objavila fotografije u crvenoj dugačkoj haljini, u kojoj je pozirala ispred ogledala. Mnogi pratitelji pisali su joj da izgleda predivno. "Prelijepa si izvana i iznutra", "Nemam riječi, kraljica", nizali su se komentari. S druge strane, bilo je i onih koji su joj prigovorili. "Bila je ljepša prije, sada je nekako sva umjetna", napisao je netko. 

Podsjećamo, o liniji Jessice Simpson već se dugo raspravlja. Pjevačica i glumica poznata je po oscilacijama tjelesne težine, a u proteklih pet godina skinula je 45 kilograma. Simpson tvrdi da je uz pomoć trenera pronašla održivu rutinu, koja joj je omogućila da si ne uskraćuje ono što voli.

>>Jessica Simpson otkrila koliko je koraka u danu radila kako bi skinula 45 kilograma

Jessica Simpson: Hodala sam 14 tisuća koraka

"Izgubila sam gotovo 50 kilograma tri puta. U svakoj trudnoći sam se jako udebljala, ali ova posljednja definitivno je bila najteža", rekla je u emisiji The Real.

2022. godine postigla je impresivne rezultate i uz pomoć trenera Harleyja Pasternaka izgubila 45 kilograma samo šest mjeseci nakon što je rodila.

"Puno sam hodala. Svaki dan sam radila četrnaest tisuća koraka. To ne sagorijeva samo kalorije već mi pomaže i da razbistrim glavu i usredotočim se", dodala je. Osim hodanja, rekla je da je radila vježbe za cijelo tijelo svaki drugi dan.

Negirala je upotrebu Ozempica

Jedno vrijeme kružile su glasine da mršavi pomoću Ozempica, lijeka za dijabetes. U intervjuu za Bustle kratko je komentirala: "Nije u pitanju Ozempic. To je snaga volje."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.