Menadžer Bore Čorbe: Stanje je nepromijenjeno, ova situacija može ići u dva smjera

Foto: Boris Scitar/PIXSELL

BORA Đorđević, pjevač poznat kao Bora Čorba, već nekoliko dana nalazi se u bolnici u Ljubljani, gdje je hospitaliziran zbog jake upale pluća, a nakon što mu se stanje pogoršalo, stavljen je na respirator. 

Supruga ga posjećuje svaki dan

Njegov menadžer Bane Obradović govorio je o njegovom zdravstvenom stanju.

"Bori je stanje nepromijenjeno. I dalje je na respiratoru, intubiran. Supruga ga obilazi svaki dan. Ova situacija ima dva smjera - ili će se izvući ili ono drugo, najgore", kazao je Bane za Kurir

"Liječnici svaki dan govore da je stabilno. Čekamo ili da se probudi ili ono drugo, ne daj Bože. U bolnici ima svu potrebnu njegu", dodao je. 

Dubravka Milaković, Borina supruga, nije se oglašavala, ali je njena sestra Daša rekla da joj je jako teško.

"Intubiran je. Dubravka svaki dan ide kod njega da ga vidi kad su posjete. Jako joj je teško. Nju doktori puštaju da ostane malo duže kod njega. Inače posjete na intenzivnoj njezi traju samo pola sata za najbliže, ali joj dopuštaju da ostane više sati", rekla je te dodala da je optimistična da će Bori biti bolje. 

Riblja čorba otkazala sve koncerte

Podsjetimo, 71-godišnji frontmen grupe Riblja čorba posljednji se put pojavio u javnosti na koncertu 1. srpnja, a grupa je prošlog tjedna otkazala sve nastupe zbog lošeg zdravstvenog stanja pjevača. 

"Zbog narušenog zdravstvenog stanja Bori su liječnici zabranili da putuje i izlaže se naporima, zbog jake upale pluća, kao i pogoršanja s kroničnom opstruktivnom bolesti pluća. Naravno, kao i uvijek, pobijedit ćemo bolesti i, čim se Bora oporavi, vidimo se na novim druženjima", poručili su tada članovi benda na službenom Facebook profilu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.