Vatreni nakon Eura snimljen kako radi u polju

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL/Instagram

Nakon završetka nogometne sezone hrvatski nogometaš i reprezentativac Martin Erlić snimljen je - u polju.

Erlić je na Instagramu podijelio objavu na kojoj se vidi kako odmor provodi pomažući obitelji u poljoprivrednim radovima.

Erlić je rođen u Tinju, mjestu u zadarskom zaleđu između Biograda i Benkovca. Erlići imaju po 500 stabala masline i višnje, 1000 trsova u vinogradu, hektare polja zasađenih mrkvom, lukom, češnjakom, graškom i bobom. Uz to posjeduju i stado ovaca, svinje i kokoši, a Erlić je u nekoliko navrata objasnio da je naviknuo cijeli život raditi s roditeljima i da mu ništa nije teško. 

"Moji su živjeli u štali"

"Kada sam se rodio, moji su živjeli u štali. Bile su životinje u jednoj prostoriji i od njih nas je dijelio samo jedan zid. Bilo je jako teških trenutaka i skupljanje boca. Koliko danas samo Hrvata skuplja boce... Nije sramota, ali to nikada nisam rekao. Takve neke stvari volim inače zadržati za sebe", rekao je kod Roberta Knjaza.

"Otac me naučio da zadnjih 10 kuna podijelim s prijateljima. Uvijek mi je govorio da je bitno da me ljudi cijene, a ne da me pamte kao škrtu i sebičnu osobu. Uvijek pozdravljam svaku osobu, to radim iz poštovanja. Od čistačice u klubu pa do direktora. Išao sam vaditi krumpire. Oni me ne zamaraju s tim, ne žele da idem raditi s njima, ali ne mogu uživati dok oni rade. Uvijek se opustim kada idem dati ovcama jesti u štali. Mljackaju kad jedu, ali je opuštajuće", dodao je.

Martin je u polju snimljen i nakon finala Lige nacija.

Teška sezona

Inače, iza 26-godišnjeg Erlića je teška sezona. Njegov Sassuolo je ispao iz Serie A kao pretposljednja momčad prvenstva s 30 bodova u 38 utakmica, a na Europskom prvenstvu u Njemačkoj bio je jedan od četvorice igrača kojima izbornik Zlatko Dalić nije dao ni minutu (ne računajući ozlijeđenog Nikolu Vlašića i dva rezervna vratara). Najavio je i odlazak iz kluba, a za njega se navodno zanima Atalanta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.