Nicole Kidman u Veneciji pričala s teško bolesnim obožavateljem, izmamila mu osmijeh

Foto: EPA

U PETAK je na 81. Venecijanskom filmskom festivalu premijerno prikazan film Babygirl, erotski triler koji je napisala, režirala i koproducirala Halina Reijn. U njemu glume Nicole Kidman, Harris Dickinson, Sophie Wilde i Antonio Banderas.

Nicole je prilikom dolaska na crveni tepih pozdravljala obožavatelje. U jednom trenutku kleknula je kako bi pozdravila obožavatelja koji boluje od ALS-a. ALS je skraćenica za amiotrofičnu lateralnu sklerozu, progresivnu neurodegenerativnu bolest koja utječe na živce u mozgu i kralježnici te uzrokuje gubitak mišićne kontrole.

Obožavatelj je bio sretan što je imao priliku razgovarali s Kidman. S istim obožavateljem je dan ranije razgovarala i Angelina Jolie.

Film dobio 7-minutne ovacije

Inače, Nicole Kidman je na crvenom tepihu zablistala u kreaciji dizajnera Daniela Roseberryja za modnu kuću Schiaparelli. Pozirala je s kolegama iz filma uoči premijere.

Erotski triler dobio je 7-minutne ovacije na premijeri, piše Deadline. Kidman u filmu utjelovljuje lik Romy, moćnu i uglađenu izvršnu direktoricu koja živi u New Yorku, dok stavlja svoju karijeru i obitelj na kocku kada započne burnu aferu s mnogo mlađim pripravnikom. Kidman glumi ženu koja nikada nije iskusila pravi užitak sa svojim brižnim suprugom, kojeg glumi Antonio Banderas.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.