Slavljenica Nina Badrić objavila novu pjesmu: "Malo koga briga kako smo uistinu"

Foto: Instagram

Nina Badrić danas slavi 52. rođendan. Odlučila je baš na ovaj dan objaviti novu pjesmu pod nazivom Kako si. 

"Album je gotov, a ja sam jako nestrpljiva da sve pjesme predstavim publici. Otvorili smo ga s #onokad, a sada na moj rođendan, stiže pjesma Kako si. Pjesma govori o tome da je ustvari malo koga briga za to kako smo uistinu. Živimo u vremenu otuđenosti, a ova pjesma upravo govori o tome da nam srce krvari pred očima svijeta, a malo tko se zaustavlja i pokazuje stvarnu brigu", o pjesmi je ispričala Nina.

Pjesmu Kako si prati i spot, koji je nastavak suradnje s Arnejem Misirlićem, koji potpisuje i spot za prošlu pjesmu #onokad.

Kolege joj poželjeli sve najbolje

"Teško je naći osobu koja je lijepa, dobra i simpatična. Zato čuvajte me, šta da vam kažem", napisala je Nina ispod fotografije koju je objavila povodom rođendana. Osim fanova, rođendan su joj u komentarima čestitali i njezini kolege. "Mala pjesma za veliki dan... Sretan ti rođendan, draga, lijepa, uvijek elegantna vlasnice najboljeg albuma u 2024.", napisao joj je Sandi Cenov. Marko Tolja također se nadovezao: "E pa neka je danas i tebi sretan, najsretniji."

Podsjećamo, poznata pjevačica nedavno je najavila koncert koji će se održati 30. studenog u zagrebačkoj Areni. "Ulaznice su u prodaji, još malo pa nestalo", objavila je tada u eteru radija Bravo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.