Otkriveno kada počinje emitiranje nove sezone MasterChefa, u žiriju dva nova člana

Foto: Press

Uskoro kreće nova sezona kulinarskog showa MasterChef. Na predstavljanju nove sezone otkrili su datum emitiranja prve epizode. Gledatelji će prve kandidate sedme sezone moći upoznati već 15. rujna od 20:15. 

Novi članovi žirija

Brojni izazovi, iznenađenja i obrati očekuju ovogodišnje kandidate koje će kroz uspone i padove voditi članovi žirija i moderatori showa Stjepan Vukadin, Mario Mihelj i Goran Kočiš. Od dvije tisuće prijavljenih, audicijama je pristupilo sedamdesetak odabranih natjecatelja, a njihova kreativna jela i životne priče gledatelji će moći pratiti u prvih šest audicijskih epizoda.

Za titulu sedmog MasterChefa natjecat će se zaljubljenici u kuhanje različitih dobnih skupina, od 18 do 63 godine, te različitih profesija i zanimanja, pa će svoje snalaženje za kuhinjskim pultom pokazati ekonomisti, konobari, medicinski djelatnici, studenti, umirovljenici, inženjeri, tehničari i brojni drugi.  

Goran Kočiš

Kandidati koji na audicijama osvoje pregaču izborit će prolazak u bootcamp, idući selekcijski krug, u kojem će kuhati jela prema zadanim namirnicama u zadanom vremenu. Najbolji kandidati koji osvoje pregaču imat će prilike odabrati u čijem timu, od trojice članova žirija, žele nastaviti natjecanje. No broj pregača je ograničen, pa će tako žiri napraviti selekciju među kandidatima s ciljem da odabere 24 najbolja.

Mario Mihelj

Kroz tjedne tematske cikluse kandidati koji uđu u MasterChef kuhinju suočit će se s 10 kutija iznenađenja, devet testova kreativnosti, 23 stres-testa i devet gastroduela, sve s ciljem da napreduju u natjecanju i zadovolje zahtjevne kriterije žirija.

No, kandidatima će MasterChef biti i prilika da uče od iskusnih gastroprofesionalaca, pa će tako, osim od članova žirija koji će biti njihovi mentori, o brojnim tehnikama kuhanja učiti i od 20-ak gostujućih chefova.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.