Ovo su žene koje je internet slučajno proslavio. Nisu znale što ih sve čeka

Foto: Instagram/TikTok

Svijetu nije potrebno dugo da nečiju izjavu pretvori u viralan hit, a društvene mreže idealan su alat za to. Ove žene nisu ni slutile kako će zahvaljujući društvenim mrežama biti gurnute u prvi plan. 

Hawk Tuah cura  

Hailey Welch je 23-godišnjakinja koja je postala poznata zbog svog odgovora na pitanje influencera s Tim and Dee TV-a, na kojem kreatori sadržaja za društvene mreže postavljaju pitanja slučajnim prolaznicima na ulicama. Influencer je nju i njezinu prijateljicu zaustavio u noćnom izlasku u Nashvilleu pa ih pitao: "Zbog kojeg poteza u krevetu muškarci svaki put polude?" Djevojka mu je brzo odgovorila: "Moraš im dati taj hawk tuah i pljunuti na tu stvar!" a potom pozdravila svog dečka. Inače, hawk tuah je onomatopeja za zvuk pljuvanja. 

Nakon što je ovaj video obišao svijet, Hailey je prepoznala poduzetničku priliku koja joj se pružila te je u suradnji s tvrtkom Fathead Threads počela prodavati kape s natpisom Hawk Tuah '24. Kape su dostupne po cijeni od 30-ak dolara, a potpisane verzije dostupne su za 50 dolara. Tvrtka procjenjuje da je do sada prodano više od 2000 kapa.

Hailey Welch na Instagramu sada broji preko 85 tisuća pratitelja, a ta će brojka sigurno još rasti.

Dama iz aviona  

Tiffany Gomas, 38-godišnja marketinška direktorica iz Dallasa u Texasu, napravila je dramu u avionu American Airlinesa jer je tvrdila da jedan od putnika nije stvaran. Nakon što je njezin video postao viralan, rekla je da joj se život okrenuo naopačke. "Nitko ne zna tuđu priču i nitko ne bi trebao suditi", izjavila je za strane medije. 

@knuckleslawncare #drunkonaplane ♬ original sound - Juan Franqui

Na snimci se vidi žena kako hoda niz prolaz u punom avionu i viče na putnike kojima objašnjava zašto napušta avion. "Kažem vam, odjebite, postoji razlog zašto odlazim", vikala je dok je hodala između sjedala. 

"Možete mi vjerovati ili ne. Nije me briga. Ali kažem vam, taj kreten tamo nije stvaran", govorila je i pokazivala rukom na nekoga. Dok je izlazila iz aviona, Gomas je rekla putnicima: "Možete sjediti u ovom avionu i možete jebeno umrijeti s njima ili ne. Ja neću."

Njezin profil na Instagramu zapratilo je više od 137.000 pratitelja dok je na Twitteru prati blizu 300.000 ljudi. 

Pojavila se na nekoliko podcasta i radi na podizanju svijesti o internetskom zlostavljanju. Također je u pregovorima s neprofitnom zakladom CyberSmile Foundation koja se usredotočuje na zlostavljanje na internetu.

Djevojka na kauču

Megan Boni, 26-godišnja tiktokerica koja snima videa pod imenom Girl On Couch, na snimci od 19 sekundi samo neprestano ponavlja: "I'm looking for a man in finance. Trust fund. 6ft 5. Blue eyes. Finance." Pitala se je li ona upravo smislila pjesmu ljeta koja govori o potrazi za dobro potkovanim financijašem s plavim očima i visinom od skoro dva metra. 

@girl_on_couch

Can someone make this into an actual song plz just for funzies

♬ original sound - Girl On Couch

Prije svoje slave radila je u prodaji i marketingu, a onda je dala otkaz i potpisala glazbeni ugovor s Universalom.

Mnogi su se korisnici TikToka snimali uz njezine stihove, a među njima je i Billie Eilish. I David Guetta je ostvario suradnju s Megan. 

Kako je izjavila za BBC Newsbeat, Megan zapravo uopće ne traži visokog bankara dubokog džepa. "Sumnjam da bismo uspjeli", rekla je. Te riječi došle su joj u glavu nakon što su joj dosadile aplikacije za upoznavanje i konstantni upiti "kada će pronaći dečka".

"Aplikacije za spojeve svima podižu standarde. Samo sam se pokušala našaliti na račun djevojaka poput mene koje se žale što su solo, no s druge strane imaju tu listu s nemogućim zahtjevima", rekla je. 

I dalje je nastavila snimati za TikTok.

@girl_on_couch Genuinly a beautiful song @Viva Acappella ♬ original sound - Girl On Couch
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.