Robotaksi nije došao, Hrvati se sprdaju: "Znao je da Rimcu ne smije naplatiti"

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

U kampusu u Kerestincu kraj Zagreba Mate Rimac predstavio je robotaksije, koji će se zvati Verne. No, odmah na predstavljanju došlo je do prvih problema, robotaksi se nije odazvao na Rimčev poziv, a sprdnje na društvenim mrežama su odmah krenule.

"Robotaksi je već postao kao klasični taksist - ne dođe kad ga trebaš", "Nema signala", "Izgubio se u magli", "Možda nije znao gdje točno treba doći", "Već kasni", "Barem su novci od poreznih obveznika došli ako već robotaksi nije", "Mate, vrati pare, sve ok", "Nije htio po Rimca jer zna da njemu ne može naplatiti vožnju", "I robotaxi ga ostavio", "Houston, imamo problem", "Taxi otišao na gemišt", samo su neki od komentara.

 

"Od danas Project 3 Mobility, hrvatska kompanija koja razvija novi ekosustav urbane autonomne mobilnosti, postaje Verne. Buduća usluga koju kompanija razvija nosit će ime Verne po Julesu Verneu, slavnom piscu za kojeg se kaže da je čovjek koji je izumio budućnost, dok će Verne revolucionarizirati način na koji se krećemo u gradovima", priopćili su jučer iz Rimčeve kompanije. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.