Selena Gomez poručila svima koji je žale: Ranjivost nije sramota. Odjebite

Foto: Instagram

Selena Gomez ima jasnu poruku za hejtere. "Ranjivost nije sramota", rekla je.

Glumica i pjevačica je na eventu Women in Film svima koji je gledaju kao žrtvu zbog njenih dijagnoza poručila da - odjebu. "Da, podijelila sam sa svijetom da ne mogu roditi. Da, podijelila sam i da imam bipolarni poremećaj. Odjebite! To je moj život. To sam ja. Jebeš sve koji ti kažu da si žrtva. Za mene ti si borac", rekla je, a snimka se proširila društvenim mrežama.

"Zato volim biti iskrena. Jer svatko prolazi kroz nešto. Nije mi život savršen. Ja sam ja i to je sve što mogu biti", dodala je autorica hita Who Says u kojem je poslala sličnu poruku još 2011. godine.

Zdravstveno stanje

Selena godinama boluje od lupusa. Dijagnozu je dobila 2014., a tri godine kasnije zbog tog je stanja završila na transplantaciji bubrega. Osim lupusa, Selena se bori i s bipolarnim poremećajem, zbog čega se posvetila i podizanju svijesti o važnosti mentalnog zdravlja. Zbog svega toga neće moći roditi.

"Nikada nisam ovo rekla, ali nažalost ne mogu nositi svoju djecu. Imam mnogo medicinskih problema koji bi ugrozili moj život i život djeteta", izjavila je nedavno za Vanity Fair.

Nedavno je službeno postala jedna od najmlađih milijarderki u SAD-u. Njezina ukupna vrijednost procijenjena je na 1.3 milijarde dolara. Iako je prvenstveno poznata kao pjevačica i glumica, najveći dio njenog bogatstva dolazi od make-up brenda Rare Beauty, koji je lansirala 2020. godine.

>>Sve što vas je zanimalo o novopečenoj milijarderki Seleni Gomez

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.