Shakirin bivši šogor: "Novac je razlog zbog kojeg je prekinula s Piqueom"

Foto: Instagram

PREMA posljednjim informacijama, prekid Shakire i Piquea mogao bi biti uzrokovan nesuglasicama oko financija. Roberto Garcia, bivši Shakirin šogor koji je s njenom sestrom Lucy Mebarak proveo osam godina, rekao je da su trzavice među njima bile prisutne već neko vrijeme.

Za španjolski portal ESDiario Garcia je otkrio da je svatko od njih raspolagao svojim novcem, a da su troškove kućanstva i obiteljskog života dijelili na pola. "Ona je ulagala u razne poslove u građevini. Imala je ideju da radi nešto na Bahamima i u Kolumbiji. Tu su počeli problemi", ispričao je Shakirin bivši šogor.

"Shakirini roditelji nadgledaju mnoge stvari"

Dodao je i da je Pique navodno zamolio Shakiru da mu posudi novce za ulaganje, ali da je njena obitelj to odbila. "To je unijelo razdor u njihov odnos, samo su u javnosti uvijek ostavljali dojam da su u odličnoj vezi. Shakiri se Pique svidio jer je htjela da bude otac njene djece, znala je da se nikad neće udati za njega", napomenuo je Garcia.

Istaknuo je i da Shakira ne radi ništa bez dozvole svojih roditelja i da oni "nadgledaju mnoge stvari".

Shakira i Pique su bili zajedno od 2011. godine i imaju dvojicu sinova, Milana (9) i Sashu (7). Ranije ovog mjeseca potvrđeno je da su prekinuli, a pisalo se da je pjevačica nogometaša uhvatila u krevetu s drugom ženom.

Nedavno je novinarka Lorena Vasquez rekla da se Shakira nikad nije slagala s Piqueovim prijateljima te da nije htjela biti u Barceloni, a pisalo se i da je nogometaš već pronašao novu djevojku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.