Baby Lasagna drži prvo mjesto YouTube trendinga. Pogađate li tko ga slijedi?

Foto: Instagram/Elizabeta Ružić

Istražili smo što se nalazi na glazbenom hrvatskom YouTube trendingu ovih dana.

Baby Lasagna drži prvo mjesto sa svojom novom pjesmom And I koju je objavio prije tri dana, što i nije tako iznenađujuće nakon velikog uspjeha ostvarenog na Eurosongu. Spot za pjesmu ponovno je radila Markova djevojka Elizabeta Ružić, a pjesma je pregledana 570.000 puta.

Osim njega, još jedna hrvatska pjevačica uspjela je doći na peto mjesto trendinga. Radi se o Jeleni Rozgi i njezinoj novoj pjesmi koju je izvela na ovogodišnjem festivalu Melodije Jadrana. Jelenina pjesma Lavica broji oko 535.000 pregleda. 

Reper koji publiku udara tenisicama

Ostala visoka mjesta trendinga drže glazbenici iz Srbije. Odnedavno popularan reper, umjetničkog imena Desingerica, zauzeo je visoko ljestvicu s čak dvije nove pjesme - Rendalicca i Ccapela. S pjesmom Rendalicca nalazi se na drugom mjestu trendinga, a pjesma ima više od 2.2 milijuna pregleda. Poznat je po tome što svoju publiku na nastupima zalijeva alkoholom te udara tenisicama.

Na trećem mjestu nalazi se Nucci, poznati srpski trap glazbenik. Njegova pjesma Bebo 4 pregledana je više od milijun puta. On je jedan od mnogih srpskih pjevača koji je javno podržao Baby Lasagnu na ovogodišnjem Eurosongu.

Nema Severinine nove pjesme

Svoje mjesto na trendingu pronašli su i bosanski reperi Jala Brat i Buba Corelli. Iako je prije par dana izbačen njihov duet sa Severinom pod nazivom Aritmije, ta pjesma ne nalazi se na ljestvici.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.