Netflix razbjesnio korisnike promjenom, prijete ukidanjem pretplate

Foto: Reddit/Shutterstock

Netflix je nedavnom promjenom na platformi izazvao lavinu negativnih reakcija. Naime, Netflix provodi plan postupnog ukidanja svog najjeftinijeg paketa pretplate bez oglasa za postojeće pretplatnike. Mnogi pretplatnici ovog paketa se sada žale da ih Netflix tjera da odaberu novi plan da bi ostali pretplaćeni. Mnogima se ovo ne sviđa te prijete potpunim otkazivanjem pretplate.

Početkom srpnja Netflix je službeno ukinuo svoj osnovni plan bez oglasa za pretplatnike u SAD-u i Velikoj Britaniji.

Korisnici se žale

Jedan se nezadovoljni korisnik požalio te pojasnio da, premda je njegova pretplata aktivna do 13. srpnja, zapravo ne može gledati ništa na Netflixu jer je osnovni plan koji je imao ukinut. Pozvan je da plati skuplji paket pretplate.

"Netflix mi ne dopušta da ga koristim posljednjih nekoliko tjedana mog paketa bez ponovne pretplate", napisao je na Redditu uz fotografiju ekrana na kojem piše: "Ne postoji opcija za nastavak gledanja bez odabira novog plana."

Can't finish Netflix subscription
byu/BritestBowlingBall inmildlyinfuriating

U siječnju je Netflix objavio da ukida ovu razinu pretplate za postojeće pretplatnike, počevši od Kanade i UK-a. Kao i mnogi drugi streaming servisi, Netflix nastavlja poticati korisnike na svoj plan koji je podržan oglasima.

U Hrvatskoj osnovni mjesečni plan iznosi 4.99 eura, standardni 7.99 i Premium 9.99 eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.